Tel.: 09/277 89 6809/277 89 68
Contact
Op het terras van Brasserie De Kring in Zottegem is het altijd fijn vertoeven.

Pannenkoeken en ijsjes smaken het best op het terras van brasserie De Kring in Zottegem.

 

Op de markt valt altijd iets te beleven en zeker op het terras van Brasserie De Kring in Zottegem. De kleintjes zijn vast al aan het spelen en de tafeltjes zijn zelden leeg. Deze brasserie is dan ook een vaste waarde en goed gekend in de ruime regio van de Vlaamse Ardennen.

Franse-Belgische keuken

Voor wie zin heeft in een verfrissing is het grote terras van Brasserie De Kring een uitnodigende plaats om naartoe te trekken. De middagkaart met lekkere slaatjes, croques en dergelijke meer heeft keuze te over voor een moment van rust en gezelligheid. Maar brasserie De Kring voorziet ook dagmenu’s zodat u zich elke dag opnieuw kan laten verrassen door de typische Belgisch-Franse keuken. Daarnaast werd onze kaart ook uitgebreid met verschillende verse pizza's en andere Italiaanse specialiteiten.

Lekkere desserts en koffie

Ook voor onze heerlijke pannenkoeken en ijsjes is brasserie De Kring erg gekend in Zottegem en ver daarbuiten. Een leuke plek dus om een hapje te eten of een gezellige namiddag vertoeven. Proef zeker ook van onze koffie met iets meer, deze vormen vast de perfecte aanvulling op uw zoete smaakbeleving. En als het wat frisser zou worden, dan is er nog steeds het binnenterras om naartoe te verhuizen. Deze brasserie in Zottegem heeft voldoende tafeltjes om u en uw gezelschap te ontvangen en voor iedere honger een geschikt gerecht.

 

Contacteer ons!09/277 89 68