Tel.: 09/277 89 6809/277 89 68
Contact
Welkom in het gezelligste café van Zottegem!

Een café in Zottegem dat kan enkel De Kring zijn!

Café zottegem

Niets zo lekker als een versgetapt pintje op café met een leuke babbel erbij. Op het marktplein van Zottegem is er in Café De Kring altijd wat te beleven op het terras of aan de toog. Sfeer genoeg voor een gezellig avondje uit.

Kom genieten op het terras

Men kan wel eens bekenden tegenkomen in dit café te Zottegem want De Kring is goed bekend in Zottegem zelf maar ook ver er rond in deze prachtige streek van de Vlaamse Ardennen. Al trekt de brasserie en vooral haar uitgebreid terras ook vele toeristen aan. Begrijpelijk want na een dagje uit in de natuur, een uitgebreide fietstocht of een lange wandeling, kan een fris drankje of een vers ijsje erg smaken natuurlijk.

Café, restaurant en brasserie in één

Nieuwe gezichten en oude bekenden drinken samen in dit toegankelijke café. Een plaats waar iedereen welkom is en er zich snel thuis voelt. Ook de kinderen zijn graag gezien en kunnen zich al spelend zeker uitleven bij De Kring te Zottegem. Met een café, brasserie en restaurant onder één dak heeft De Kring altijd wel iets lekkers klaar staan voor een terrasmoment of een geslaagd avondje stappen in Zottegem. 

Bekijk onze menukaart:

Contacteer ons!09/277 89 68