Tel.: 09/277 89 6809/277 89 68
Contact
Bij Brasserie De Kring zit u gegarandeerd goed voor een grandioos feest!

Een feestzaal huren in Zottegem daarvoor moet je bij Brasserie De Kring zijn.

Feestzaal huren

Centraal gelegen in Zuid-Oost Vlaanderen op het marktplein van Zottegem, is de feestzaal van De Kring vlot bereikbaar voor al uw gasten. De Poort van de Vlaamse Ardennen wordt de stad ook wel genoemd en terecht want Zottegem is zowel per trein maar ook met de auto makkelijk toegankelijk.

Toeristische trekpleister

Romeinen en Germanen wisten al dat het in deze prachtige streek goed vertoeven was. Zottegem is daardoor een echte toeristische trekpleister geworden met vele cultuurhistorische bezienswaardigheden maar de stad en de Vlaamse Ardennen in het algemeen vormen ook nu nog een aantrekkelijke en levendige plaats voor levensgenieters en natuurliefhebbers. Met haar rijk verleden, gekendheid en bruisend karakter heeft Zottegem alle troeven om de perfectie voor uw feest te vormen. En met parkeerplaats voor de deur is de feestzaal te Zottegem perfect geschikt om uw gasten te ontvangen.

Huur onze zaal voor uw feest / evenement

De feestzaal is geschikt voor alle type feesten en bijeenkomsten tot 60 personen. Heeft u een verjaardagsfeest, bedrijfsevent, receptie, koffietafel of een tentoonstelling gepland, de feestzaal van De Kring afhuren is zeker het overwegen waard. Met een brasserie, restaurant en café onder een dak hebben we alles in huis om evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Bij goed weer kunnen gasten ook van ons terras gebruik maken en ook kinderen vinden hier voldoende plaats om te spelen.

Feestzaal De Kring is een all-in-one oplossing in Oost-Vlaanderen voor uw samenkomst.

Contacteer ons!09/277 89 68