Tel.: 09/277 89 6809/277 89 68
Contact
Feesten in Oost-Vlaanderen zijn helemaal af bij feestzaal De Kring in Zottegem.

Feestzaal De Kring in Oost-Vlaanderen heeft alles in huis voor een verzorgd en geslaagd feest.

Feestzaal oost vlaanderen

In Oost-Vlaanderen zijn vele mooie plekjes maar de Vlaamse Ardennen hebben toch een speciale aantrekkingskracht die weinig mensen onberoerd laat. Met een mix van cultuur, geschiedenis en prachtige natuur is deze streek een echte trekpleister. Zottegem, de Poort van de Vlaamse Ardennen, heeft het allemaal en is de feestlocatie bij uitstek. Centraal gelegen en geliefd door Zottegemnaars én toeristen is het een welbekende en graag geziene stad.

Parkeergelegenheid voor de deur

In het stadscentrum, op de Markt, vinden we feestzaal De Kring. Met een café, brasserie en restaurant heeft deze zaak alle troeven in de hand om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Gasten kunnen bij goed weer genieten van een aperitief op het terras, kinderen kunnen vrolijk spelen en er is parkeerplaats voor de deur. Met een professionele service en een elegante Frans-Belgische keuken is het plaatje helemaal compleet.

Organiseer hier uw feest

Voor feestjes, bedrijfsevents, familiebijeenkomsten en dergelijke tot 60 personen is Feestzaal De Kring in Zuid-Oost-Vlaanderen met deze troeven de perfecte partner bij uw organisatie en kan het feest beginnen!

Contacteer ons!09/277 89 68