Tel.: 09/277 89 6809/277 89 68
Contact
Met vrienden of familie gaan eten in Zottegem, dan is Brasserie/Restaurant De Kring op de markt de place-to-be.

Gaan eten in Zottegem dat zal bij Restaurant De Kring in het stadscentrum zijn.

U hoeft niet ver te zoeken naar een locatie om goed te gaan eten in Zottegem. Restaurant De Kring ligt pal op het marktplein en heeft parkeerplaats voor de deur. Een gemakkelijke en gekende locatie dus om af te spreken in het centrum van Zottegem.

Huisbereide lekkernijen

Snel een lekker gerecht gaan eten of eerder ten volle genieten van een uitgebreider menu? Het kan bij restaurant De Kring allebei. Eerst genieten van een aperitief op het terras, gepast dineren in het restaurant en misschien nadien nog een slaapmutsje drinken in het café, met bar, brasserie en restaurant onder één dak biedt De Kring alle opties op één plek.

Vlees- en visgerechten

Bovendien zijn ook de kleintjes hier van harte welkom. Zij kunnen naar hartelust spelen terwijl uw gezelschap rustig dineert in het restaurant. De klassieke Franse gerechten doen vele fijnproevers watertanden. Van een degelijk vleesgerecht tot een fijn bereide kreeft, onze kaart biedt een waaier aan keuzes en suggesties van eenvoudige maaltijd tot Bourgondische beleving. Een vriendelijke bediening en vlotte sfeer maken het geheel af en zo wordt gaan eten in Zottegem bij Restaurant De Kring een perfect avondje weg voor iedereen.

 
Contacteer ons!09/277 89 68